bintik merah

ade tak baby ibu2 kluar bintik2 mcm lebih kurang jerawat merah di muka n bdan ..ruam atau ape ye atau trkna susu ibu?baby baru 26 hri

2 Balas

awak cuba share gmbr. mungkin ruam panas. kalau baby awak berbarut stop pakai barut. jngn risau kembung bukan sebab baby xpakai barut. waktu siang cuba pakai kn baby baju berlubang2. xperlu bedung. cuba sapu snow white cream baby sy jadi ruam panas, sy stop pakai barut. sy sapu cream tu alhamdulillah sekejap je hilang☺️

ruam panas rasanya tu. cuba cari krim snow white or jgn bg dia berpeluh selalu.