Tukang azan

Duedate dah dekat tengah stress fikir siapa yg boleh jdi tukang azan utk ank 😌 mngandung tnpa ad yg tau em hdup sndiri2 hadapi smua sndiri 😌

22 Balas

Boleh je mintak doc, atau staff hospital lelaki untuk azankan. Pengalaman saya bersalin Anak first, musim PKP. Bersalin sorang, hp pulak Mati, xbawak charger Sbb emergency tetiba nak beranak. Saya mintak je pelatih lelaki tolong azankan. Janji mintak tolong insyallah boleh