Tukang azan

Duedate dah dekat tengah stress fikir siapa yg boleh jdi tukang azan utk ank 😌 mngandung tnpa ad yg tau em hdup sndiri2 hadapi smua sndiri 😌

22 Balas

nnt gtau kat nurse, nnt ada laa yg tolong azan. kalau xda gak nnt dlm wad minta tolong ibu yg lain, mnta husband depa ka..

sabar ya insyallah Cuba mintk tlong kaki tangan hospital tlong azan kan..jngan fkir sngt nty trgangu pulk fkiran...

waris boleh tlg azan kan. atau mntk tlg doctor lelaki azan kan.

semoga di permudahkan segalanya,dan anak dalam kandungan menjadi anak yang baik buat ibunya

semoga di permudahkan utk puan ya.. semoga anak itu jdi anak yg soleh & solehah🀲

Boleh minta tlg staff hospital sis. Takpe benda tak wajib jangan risau kayh

selalunya klo kt hospital blh je mtak tlg staff lelaki hospital azan kan..

Boleh minta doc & misi laki yang azankan . InshaAllah diorg bantu .

minx tlg dr kat hsptl pn blh..semoga dpermudahkn urusan..

Dah darurat mcmtu tak salah kan ibu sendiri azan & iqamatkan?