baby aktif bila dengar azan

ad tak ibu2 yg bila azan je baby dlm perut jadj aktif elok2 diam dengar azan terus bergerak2 ?❤ azan habis dy diam balik ?

1 Balas

Anak saya dulu gitu. Umur sampai 5 bulan, kalau dengar azan dekat radio, dia suruh kitorang senyap. 🤭 Kadang dia follow azan tu

4y ago

Its okay. Yang lepas tu lepas. Yang utama, kita bentukkan anak kita macam mana. Bila ada niat nak berubah, In Shaa Allah, Allah bantu. Malah anak tu satu titik permulaan untuk berubah. Mungkin anak tu lah yang menarik kita ke Syurga nanti. 😊