ANAK MENANGIS MALAM DIAM BILA DENGAR AZAN

Assalamualaikum kawan2 IBU. Nak tanya. Kenape ye anak sy dah 2-3 hari berturut ni dia nangis tiba2 waktu malam tiba2. Dah tdo lena tiba2 nangis, pastu sy pasang azan kat youtube terus lena. Sebab apa ye? Anak sy lg beberapa hari nak masuk 6 bulan.. #BABYNANGIS #5BULANLEBIH #AZAN

2 Balas

nak ganti bulan la tu. toksah fikir byk. mmg bagus pasang ayat2 rukyah/ayat quran sebenarnya. menenangkan sbb kan dibaca slow & berlagu gitu☺️

ganti bulan tu