Tukang azan

Duedate dah dekat tengah stress fikir siapa yg boleh jdi tukang azan utk ank 😌 mngandung tnpa ad yg tau em hdup sndiri2 hadapi smua sndiri 😌

22 Balas

kalu dapat doktor lelaki masa bersalin kita boleh mintak dia tlg azankan kata lah alasan yg munasabah. Saya dulu somi lmbt dtg n kebetulan ada doktor lelaki sm2 team nk smbut kelahiran ank, dia tnye nk azan kan tak, sy ckp boleh je...amik berkat doktor tp sy rs ms tu doktor pelatih lelaki, nmpk sgt dia xcited dpt smbut baby boy sy...smp nurse kt ctu eh doktor nk azankn ke... hahahaha