Tukang azan

Duedate dah dekat tengah stress fikir siapa yg boleh jdi tukang azan utk ank 😌 mngandung tnpa ad yg tau em hdup sndiri2 hadapi smua sndiri 😌

22 Balas

masa sy lepas bersalin ank pertama dulu,setiap pagi ada pakcik keliling wad bersalin offer utk azankan baby. tp sy bagitau nanti suami dtg kejap lg. tak tahu la kalau sekarang ada lg ka tidak. masa bersalin anak kedua pkp 1,suami azankan baby masa dlm kereta nak balik sebab sy masuk wad mlm,esok pagi jam 8 pagi dah bole discharge