Tukang azan

Duedate dah dekat tengah stress fikir siapa yg boleh jdi tukang azan utk ank 😌 mngandung tnpa ad yg tau em hdup sndiri2 hadapi smua sndiri 😌

22 Balas

kte senasib,sis ..Sy single parents,fikirkan jugak hal tu ..ni dah 36 weeks...fkir sape la nk anta klau sakit2 bersalin nanti...nk uruskan di hospital.. waris mmg Tau,tp masing2 pn bukan org senang...

2y ago

azan tak wajib pun buat.. x buat pun takdak masalah pun, asalkan anak sihat.. taknak ada gangguan ibu tu yang kerap baca surah zikir atau al quran ke anak...