Tukang azan

Duedate dah dekat tengah stress fikir siapa yg boleh jdi tukang azan utk ank 😌 mngandung tnpa ad yg tau em hdup sndiri2 hadapi smua sndiri 😌

22 Balas

Azankn anak tu khilaf ulama sis. Bkn sunat, bkn wajib, bkn makruh, bkn juga haram. Hadis tntng azankn anak nie hadis dhaif, tp blh la nk buat. Sis xperlu pening2 pn. Ada ramai juga org bawa balik bru azankn. Kalau xnak nurse tnya2 itu ini xda waris dtg azankn ke apa, ckp bawa blik rumah nanti akn azankn skali kenduri.

2y ago

Ya btl sis...