HB Rendah

Bole share tips2 untuk naikkan HB? dari 11.5 -> 11.0 -> 9.3 pastu hari ni 9.4 🥺 saya smpai stress dah ni pikir cara naik kn hb. minum pati jambu suda, makan jambu batu pun suda, menu bayam pun suda. 😩 ubat pun berganti2. 🥲

6 Balas

Hi mummy, nurse KK tempat saya ada pesan..makan ubat/vitamin dengan air limau nipis or limau kasturi..air kosong + sebiji limau..no sugar..then, no chocolate, no milo, no nescafe, no kopi anything yg ada caffeine big NO.. it's work on me 🥰 u should try it..

2y ago

thank u, i'll try this