Naikkan hb

Ada tips tak naikkan hb? Sya dah try pati delima, makan jambu batu, hati dgn ikan bilis tapi hb tetap cukup2 line je, naik pon sikit je, kadang turun semula.

6 Balas

Sy minum susu calla milk. Setiap bulan hb tak pernah drop 🤲🏻 alhamdullilah skrg 30weeks pun baru ni 29 pegi checkup hb sy 13.7 🤭 nurse puji cantik hb . Alhamdullilah sy amalkak sebelum sarapan dam sebelum tidur . Sis boleh try calla milk. Kawan sy ada gdm pun hari sama appoitment dia ckp tak sangkut gdm and hb cantik. Kemain happy dia ☺️

Try makan kurma sis. Bulan lps sy amalkan kurma hb 14.7 . Bulan ni try x mkn kurma hb drop 13.1.. sbb kurma habis mls beli. Hahaha yg hri tu mkn yg mak bwk balik dari umrah je

1y ago

Saya mkn dgn minum susu waktu pagi 3 biji. Kalau rajin mlm sblum tidur pun sama. Susu dgn kurma. Klau mls malam x minum pun🤭

nk tumpang tnya sini, selalunya mesti akan ada yg suggest kurma tp utk org gdm sesuai ke?

minum susu lazz X kisah perisa ape.. atau jus mamariam..hb Akan Naik..

buli amalkan jus mamariam sis

try - iberet minum dgn sanquick

1y ago

sunquik boleh sangkut Gdm