36Weeks 2Days

36W2D berat baby 2.8kg. Mommy2 smua dah berapa weeks pregnant? Baby brp kg ya? 🥰

26 Balas

36w1d bru scan td berat 2.3kg.. baby msih songsang lg😅 next week repeat klau msih xpusing mgkin czer jlnnya.. first baby.. smoga ada rezeki brsalin normal baby suprise pusing last mnit 🥰🤲🏻

Scan time 36w1d berat baby 3kg. Skrg dah 37w4d. Doakan urusan bersalin saya dipermudahkan. Semoga mommy2 yang lain and baby semua sihat sentiasa ❤️

berat 25w 845gm..smoga next scan 30w ni berat baby naik dgn jayanya..aaminn..mohon doanya yang baik2..smoga urusan mommy & baby juga dipermudahkan🙂

36w 1day . . berat bby baru 2.5 doktor kata bby kecik kena jumpa pakar 😢 risau apa diurg akan ambil tindakan??

2y ago

2.5kg mcm ok sgt je sis. Takda apa sis jgn risau. Minum susu byk2 ya

35 week tp last scan haritu berat baby 1.6kg new week pulak scan haral naik banyak

Sy 36w1d dah brsalin berat ank 1.34 msk NICU …doc kata paling normal 1.9 - 3.9

scan 33w berat baby dah 2.1kg, semoga terus membesar dgn sihat anak mami

sy 34 week..berat bby 1.9kg...dokter ckp bby sy kcik...normal ke tk ye?

29 week baby baru 1.3kg.. Berat ibu jer asik naik tak turun² 😂😂

38 week berat bby 3.8kg 6/6 kne serah dri sb ad gdm on dc