Berat Baby

Sy masa scan 29weeks berat baby 1.09kg doktor xdee ckp pape bila scan blik 33weeks berat baby dah 2.1 kg last scan sebelum besalin 36weeks baby dah berat 2.8 kg kluar n kang xtau berapa berat diee ntee.. Ibu2 dulu masa pregnant berat baby berapa bila keluar berat baby berapa boleh share x..

3 Balas

Kalau saya biarlaa takbesar sangad, atas 2.5kg bawah 3.2kg ok dh kot. Sebab haritu last scan 36minggu6hari pon dokter dh cakap 3.1kg beratnyaa😅 sekarang baru 37minggu lebih taktahu laa berat sudah berapa. Tanda tanda nak bersalin apa pon lom ada lagi nii 👉🏼👈🏼

Tak tentu, kadang2 lain doktor yg scan, lain berat dia tp selagi doktor ckp okay, takde masalah la tu..cm sy, scan berat baby 3kg tapi lahir 3.37kg..sbb tu hanya anggaran baby je awk, ☺️

4y ago

Yup😊

Masa scan sebelum bersalin 2.9kg. Keluar 3.08kg . Tak lari jauh