33 weeks pregnant 🥰

Share lah berapa berat baby bila 33 weeks😘tadi baru scan and berat baby dah 2.3 kg😳🤣doc pun tergelak🤣..tapi dia kata itu normal je..alhamdulillah 🥰 #firstmom #ingintahu

16 Balas

ehh lebih kurang sama kita .. sy scan msa 32mngu , 2.2kg .. ada doc indian tu teruja dia ckp "baby comel , such a big baby laa u ni" ... Sy pun terkejut jgk , besar ke doc ? doc ckp so far baby normal je puan jgn risau .. Tp bayangkan kta bersalin nnt dekat due , brpa berat/besar bby yg kta kena teran nnt ?? Gerunnnn ...

Saya 32 weeks awal bulan 7 haritu dr hospital scan dah 2.2 kg, dalam hati ckp besarnya kau dik 🤣 kesian la mummy nak teran keluarkan kau😭🤣 now tak tau la dah berapa kg sbb dah 35 weeks lagi sikit je lagi perjalanan 🥹

skrg 33week last checkup msa 32weeks bby da 2.5kg, doc ckp bby besa next app 21hb nti kene scan ngan pakar pula...

Sy 35. 2.3kg. Ni nk masuk 36. Xtau berape berat die.. Dc selalu pesan jngn makn banyak. Takut baby besar.

perut mengeras jer jalan tak buka. tgok2 Baby jantung lemah dah.. terus czer

34w5d 2.9kg, now da 35 x tau brp, tggu next appointment 21hb ni..

10mo ago

normal je berat tu sbb dia pun dh 35weeks dh dekat dgn due ..37weeks keatas dh boleh bersalin .. ..berat scan hanya anggaran saja cik Amir ..

saya dah selamat bersalin 33 Week berat 2.39kg

7mo ago

baby kena tahan 2 minggu dlm nicu sbb dan seminggu kena tahan ibu gan anak belajar cara jaga baby

saya berat baby 1.97kg, 33w juga

10mo ago

kalau ikut tap..normal je berat tu

33w 2.7kg hari tu. Skrg xtau dh brpa berat.

Sy haritu last scan masa 32w baby 1.7kg