Teringin samyang

Hi… Maaf… Saya nak bertanya… Rasa dah banyak minggu dah teringin makan megi… Skrg macam teringin nak makan samyang pulak… tapi bukan yg pedas tu la.. yang ni kurang pedas… Boleh ka saya makan? 👉🏻👈🏻 #weeks12

Teringin samyang
23 Balas

Yang ni sedap sis. X yah letak banyak sgt sos pedas tu..letak sikiiiittttt je bg ada rasa..kang memulas perut nnt..sy pernah teringin makan itik masak lemak cili api yg piau punya pedas..sekali makan naahhhh malam tu sampai x boleh nak diri tegak..nasib baik baby dlm perut xde ape2..lepas tu teringin makan maggi pedas ayam bakar yg pedas gila tu..makan 2 sudu je..menangis pedas dia😂 tapi mmg kalau x pedas x boleh..cuma berpada la pedas dia..tp anak lahir je mmg setahun pantang pedas sbb susu badan..lepas pada tu mmg sapu je pedas ape pun walaupu masih bf..effect dia anak sy yg kecik ni pun suka makan pedas😅