Teringin samyang

Hi… Maaf… Saya nak bertanya… Rasa dah banyak minggu dah teringin makan megi… Skrg macam teringin nak makan samyang pulak… tapi bukan yg pedas tu la.. yang ni kurang pedas… Boleh ka saya makan? 👉🏻👈🏻 #weeks12

Teringin samyang
23 Balas

kalau sy haritu mkn meggi kari tu eskkan perut sakit. skrg mmg dh tk mkn meggi walaupn teringin sngt

Sama lh saya teringin nak makan maggi ni sampai sekarang tak dapat mkan lagi risau pulak nak makan

Boleh. Sy pun pernah makan samyang pedas tp tak letak semua sosnya sbb pedas sgt. Letak sikit2 je

masa pregnant yg first pun sy makan jee! kalau takde sembelit, takde apa, ok je sy rasa hehe

boleh je sis, tp dlm Kadar yg sederhana. jangan la terlalu banyak. buat2 hilang ngidam je

makan jaa.. bagi hilang teringin tu.. jgn bedal tiap hari plak..

boleh makan. mcm saya. cuma kurangkan perencah tu ja la. heheh.

sy makan je. tp sos separuh sbb mkn ni confirm g tandas. hehe

saya pon teringin.. huhu.. tapi xmkn lagi risau

boleh je makan tpi jgn kerap ok .