Komen status anda mommies!

Selamat pagi semua pengguna TAP🌤️ Ada ibu yang sedang hamil ke dalam ni? 🤰 Kalau ada, jom komen dekat bawah status ibu & bayi macam mana bulan ni?🥰

Komen status anda mommies!
210 Balas

B. Da scan 2 klinik swasta ckp yg sama. Siap buat detail scan lg. Doc cakap Insha Allah Girl. Alhamdulillah baby sihat.

scan doctor ckp hah terang lg bersuluh baby boy...hahahah... ank first boy, ank second pon boy ni...xpe la jnji sihat

Dah masuk 36 minggu, scan dah 6 x tp tetap tak dapat tahu jantina baby... Tak pe yg penting anak sihat🥰 #anakygke5

D .. nak tunggu kandungan masuk minggu ke 24 ,.. sekarang macam awal sangat walaupun dh nak masuk 19 minggu..

A. hehe scan detail doc kata boy. tp nk kepastian betul2.. nk buat 3D. nk masuk 7bulan dah ni.. 🌹🌹🌹

scan nmpak baby girl,ada org scan X sama dgn yg keluar,hihi.in shaa Allah Allah swt maha mengetahui 😘

xscan lg. baru nak buat appoinment. xsabar juga nak tahu. tak kisah apa jantina yg penting sihat

1st scan B, 2nd scan A.. Lahir dpt Baby Boy. Alhamdulilah sbb dh beli brg baby boy semua.

B. baby girl 🙈 Hehehe jd geng mummy lah dia . Tak sabarnya nk cntik cntik kan dia 🥰

kalau boleh nk lelaki .. tapi tak tahulah lelaki ke perempuan.. terima jer.. janji sihat