Komen status anda mommies!

Selamat pagi semua pengguna TAP🌤️ Ada ibu yang sedang hamil ke dalam ni? 🤰 Kalau ada, jom komen dekat bawah status ibu & bayi macam mana bulan ni?🥰

Komen status anda mommies!
210 Balas

dah scan..16w dah nampak pistol..insyaallah bln 2.2022 kluor lh die..skrg dah 28w..

A. Tp xtau la betul ke tak. Huhu. Baru scan skali je masa 20w sonographer kata boy

3 kali scan time check up 3 kali dr bgtau boy👶🏻...Alhamdulillah❤️❤️

A. Baby boy, Alhamdulillah dah 38weeks tunggu masa je nak jumpa hero mummy 😘

C- belum scan lagi.. nervous sikit sebab ni anak pertama.. sekarang 6 minggu.

aktiv sngt tmbh lg klau wktu mlm..lain dri msa pregnant akak n abg dia dlu..

saya 4 girl.. skrg pregnant lagi 33w5d scan kk doc ckp girl jugak,😅😅

22hb ne baru scan lg..xkisah jantina apa tp nk la bg teman kakaknya😅.

B- Baby girl amin jnji sht ank pertama boy ke girl ke dah hppy sgt....

Scan nmpak bby girl, Semoga bby sihat sampai lahir Aamiiin🤲🤲🤲