Komen status anda mommies!

Selamat pagi semua pengguna TAP🌤️ Ada ibu yang sedang hamil ke dalam ni? 🤰 Kalau ada, jom komen dekat bawah status ibu & bayi macam mana bulan ni?🥰

Komen status anda mommies!
210 Balas

Hm tak tahu. Scan kerajaan kata boy. Scan swasta nmpk girl. Selalu bercanggah. Last detail scan swasta masa 28 weeks girl. Masa KK scan 31 weeks doktor yakin kata boy 3 kali tunjuk haa tu telur dia. Ah sudah.. apa2 pon Alhamdulillah anak sihat so far pg check up. Skrg baru 32 weeks..

awl scan nk check growth baby je sb fobia klau tak scan. takut jdi cm yg lps. otw scan doc yg tnye nk taw gender ke Tak. tup2 bby da tayang bird🤣. even tgok perut pun kwn ramai ckp boy. tpi xkesah la yg pntg sihat, cergas and cerdas.

tuhan nak bagi ..kalau lelaki ,boy lah dapat kalau tuhan nak bagi perempuan girl lah dapat janji anak sihat selamat bersalin sudah... takpe nak mengeluh kalau lelaki atau perempuan anak kita juga ..

saya ada 3 girl.ini yg ke empat ni dah 3 kali scan doktor ckp boy alhamdulillah.harap2 termakbul lah doa.sbb yg ini last pregnancy.2 x czer😭.dan doakan bby sihat dan selamat semuanya.

A. Da scan dekat kk 2x, 2x dkt PPUKM, 1x buat details scan Alhamdulillah boy sehat due bulan depan, doakan geng ibu2 yg Masih tggu due d permudahkan urusan bersalin nanti 🥰

Pergi swasta scan bby B.Girl..hspital kerajaan blm lg buat..walaupun penantian 10 thun kli ni dpt gegirl lg..x pe la x kisah jantina,yg pnting bby sht alhamduillah..🤲🥰

B.baby girl..p swasta dan kerajaan dua2 kata baby girl..tapi org tua2 tegoq peqot haluih mcm baby boy..trima ja mana pon..jnji kluaq sehat dan selamat🥰

2y ago

bby comel nya bhh

scan skli dkt swasta tngok mcm boy . tpi dokte pn xpasti . sbb bila scan bby x bg krja sma , dy telungkup ,😭😭 xpela mama redho jnjii ank mama sihat .

sye excited nk scan 1 msty la nk tahu gender. .tp xkisah. .girl or boy..pling sye x saba ble scan nk tahu tumbesaran dye detak jntg dye..2 pling x sbar 😁

scan 28weeks doc kata gegirl. tp doc xdpt nk pastikan sbb dia x bg kerjasama sgt. sorok². scan 32 weeks lgsg xnmpk sbb dia tutup dgn kaki.