Sempena World Breastfeeding Week, jom komen!

Jom mommies semua komen status anda di bawah sempena minggu ini 🤱 Anda yang mana satu tu mommies🥰 *Pssst! Yang tidak menyusu badan pon tidak kurang hebatnya anda sebagai seorang ibu tau 😘

Sempena World Breastfeeding Week, jom komen!
62 Balas

A. YA❤️ perjalanan penyusuan ni tidak mudah yang disangka. Byk ilmu perlu di timba. Kuatkan doa & semangat. Support system a.k.a suami & famili mesti kuat bagi dorongan. Alhamdulillah anak dah nak masuk 1 tahun 3 bulan still breastfeeding.. Since 1 tahun 2 bulan ni dah bermacam2 gaya menyusu dia. Ikut jela nak. Yang penting minum susu.

A. YA 🥰 Masih menyusukan anak 3 tahun 3 bulan walaupon sekarang saya sedang mengandung 17 minggu. Alhamdulillah anak jarang sakit dan rapat dengan saya. doktor bagitahu saya susu ibu adalah susu yang terbaik buat anak.

Ya.. saya menyusu badan . Dari 2013 sehingga sekarang..2 anak sebelum ni sehingga mereka berusia 3 tahun setengah. Sekarang sedang menyusukan bayi berusis 10bulan..

Ank 1st fully bf smpai umur 1½ thn... sb preggy no 2.. Ank 2nd fully bf smpai umur 4thn Yg 3rd ni innsyaa allah fully bf jgk bln 4 2022 nti bersalin

ank pertma hnya smpt shingga 6bln ++. . yg ke dua hnya xsmpai sebulan. .dsbb kn ibu ade kompliksi slps berslin

B)sya nak sangat breastfeeding tapi anak sya tak pandai hisap ..bnyak kali ajar..last2 susu botol juga..

ya sekarang tgh preg bby no 2 ank first still nyusu dh 2 thun 10 bln

A. YA, sudah berjaya 2 tahun dan skrg berjaya putus susu

A. Ya Menyusu sampai anak nak masuk 5 tahun 😍

ya dah tentu...susu ibu susu terbaik utk nborn.