Apa Status Ibu Sekarang?

Ibu-ibu semua sihat ke di TAP ni? Jom komen sikit status anda! Lama tak dengar khabar ibu-ibu sekalian.😊

Apa Status Ibu Sekarang?
80 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Haii .. due date 22.3.23 , inshALLAH boy .. scan nmpk biji .. nebes sikit , ni anak k4 tapi beza 8tahun dgn y k3 .. doakn sy dn bby sihat n selamat yaa 😍😍 aamiin , sy doakn semua mommys kat sni sllu sihat” dn dipermudhkn segala urusan kalian 🤲🏽 aamiin ya rabbal allamin

VIP Member

assalammualaikum...hiii🥰💜 baby saya gigirl...hehe now usia dia 4 bulan lebih🥰😘 .. saya doakan semoga baby saya Dan semua sihat serta menjadi anak Yang soleh and solehah . Amin.

Baby saya girl ❤️ . Minggu depan dah masuk 1y . Alhamdullillah 🤲🏻✨ . Moga baby saya dan semua baby dalam dunia ni sentiasa sihat selalu . Aamiin 🤲🏻

TapFluencer

Alhamdulillah baby boy lagi berapa hari je lagi nk masuk 4 bulan...doakn baby sye sihat dan jadi ank yg soleh ye ibu"

❤️ gigirl 1 tahun 4 bulan and pregnant sec baby 7 bulan 🤍 gender masih rahsia and semoga ada rezeki dapat boy 👍

alhamdulillah 21 week 5 day ank ke 7,,,bby boy lagi,,,5 boboy 2 gegel,,,6/6 insyaAllah,,,smoga dipermudahkan

1st and 2nd boy..ne dh 5m xtau lg boy or girl..harap girl xpi dpt boy pun xpew alumdulilah..

❤️ 1y2m. Soon belom tahu gender. Dah 34w.Doakan kndungan sy sihat² saje 🥰

TapFluencer

done like and komen😂 sbb satu boy saru girl boy dah 3tahun girl plk 3bln😂

Baca lagi

Alhamdulillah sihat. ☺️Belum tahu apa gender tpi nk baby girl kali ni. 🌸