Apa Status Ibu Sekarang?

Ibu-ibu semua sihat ke di TAP ni? Jom komen sikit status anda! Lama tak dengar khabar ibu-ibu sekalian.😊

Apa Status Ibu Sekarang?
98 Balas

Haii .. due date 22.3.23 , inshALLAH boy .. scan nmpk biji .. nebes sikit , ni anak k4 tapi beza 8tahun dgn y k3 .. doakn sy dn bby sihat n selamat yaa 😍😍 aamiin , sy doakn semua mommys kat sni sllu sihat” dn dipermudhkn segala urusan kalian 🤲🏽 aamiin ya rabbal allamin

1y ago

Aamiin ya rabbal allamin 🫶🏽

🌸 : saya tak memilih. InshaAllah ada rezeki selamat sampai bersalin. Tak kisah boy ke girl. Yang penting sihat, cukup sifat mashaAllah sy bersyukur sgt. Doakan sy & baby dipermudahkan ya ✨

assalammualaikum...hiii🥰💜 baby saya gigirl...hehe now usia dia 4 bulan lebih🥰😘 .. saya doakan semoga baby saya Dan semua sihat serta menjadi anak Yang soleh and solehah . Amin.

Baby saya girl ❤️ . Minggu depan dah masuk 1y . Alhamdullillah 🤲🏻✨ . Moga baby saya dan semua baby dalam dunia ni sentiasa sihat selalu . Aamiin 🤲🏻

Alhamdulillah…..baby ke 3 yang bakal keluar ni baby girl. 11 tahun kami tunggu, kakak dan abangnya bukan main tak sabar nak sambut raya dengan adik.

🌸..dh scan mggu lepas tp belum dpt confirmation sbb wktu tu baby aktif bergerak..tp doc ckp mcm boy..x kisah boy or girl asal sihat walafiat🥰

❤️ gigirl 1 tahun 4 bulan and pregnant sec baby 7 bulan 🤍 gender masih rahsia and semoga ada rezeki dapat boy 👍

Alhamdulillah baby boy lagi berapa hari je lagi nk masuk 4 bulan...doakn baby sye sihat dan jadi ank yg soleh ye ibu"

alhamdulillah 21 week 5 day ank ke 7,,,bby boy lagi,,,5 boboy 2 gegel,,,6/6 insyaAllah,,,smoga dipermudahkan

Sekarang ada dua girl yg comel dan bijak. kakak adik yg bertuah banyak akal. Mama sayang Airish dan Alyssa.