Boleh ibu,mama,umi semua.. Bagi semangat dkt sy.. Pregnant tanpa dirancang. Berat overweight,

saya sangat risau untuk buka buku pink nanti. 1st pregnancy. Hmmm 🥺🥺☹️☹️

Boleh ibu,mama,umi semua.. Bagi semangat dkt sy.. Pregnant tanpa dirancang. Berat overweight,
13 Balas

sya pun xrncag.tapi dah 4tahun menunggu,alhamdulillah bby pkp..berat 100 msa preg.sblom preg 94.tggi 154 je.. first buka buku pink..brulang ke klinik amik drah.

Insyaallah semua ok. Time pregnant pon boleh exercise. Yang penting kena ready kan diri physically & mentally. All the best, take care

Semoga berjalan lancar dan d permudahkan sis.. take care jga diri dan jaga kesihatan..