7week 2day..keluar darah🥺

Saya prgnant 7week 2day,belum lagi buka buku pink..Soalan sy..tadi ada keluar sedikit darah..normal ke? Saya risau sb penah gugur🥺#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Ada sejarah keguguran, dah boleh booking buka buku pink untuk dapatkan pantauan awal. Bgtau nurse puan ada sejarah keguguran. Mungkin dapat tarikh awal. Di awal kehamilan, darah sikit ni boleh jadi sebab proses penempelan atau ancaman keguguran, silakan jumpa doktor untuk pengesahan