Buku Pink Hilang

Hi semua. Mggu depan sy akan buka buku pink kehamilan kedua sy. Nurse pesan suruh bawa buku pink kehamilan pertama sy. Tp buku pink tu hilang. Mcm mana ye? Risau nurse marah🥺🥺🥺

1 Balas

Marah pun jap je.utk rujukan je pun.just bgtau je kalau ada problem ms kandhngan 1st. Kena ingat bersalin normal/czer, ada gdm/darah tinggi x..berapa berat baby, cukup umur x..tu je..sy pun hilang jugak tp sy bg maklumat lengkap ok je