Kiri ke kanan ya pilihan anda?

Hi semua selamat pagi🌈🌞 Mana satu pilihan anda sebelum lelapkan mata ya😴🛌🏼 Lately ni tempat min selalu panas waktu malam, kadang pakai yang A tu, tapi sekejap je lah, lepastu tukar B pulak sampai esok paginya😅 Ada geng min jugak tak sini?👋

Kiri ke kanan ya pilihan anda?
161 Balas

sama min. Panas gila . Sebelum tido makan aiskrim dlu sejuk kan bdn , bru boleh lena🤭

mula2 A.skrg dah jd bdan panas dan berpeluh x leh tido..bila dah sejuk dah baru tukar B

sya suka A...sya buka A dlu lps tue dh sjuk stu blik bru buka yg B smpai pg esk

skrg rasa nk A tp xdpt², pkai B pun smpai 2, atas bwh🤭😅

A. Untuk sejukkan bilik.. Lps tu set suhu sedehana je. Kipas bila waktu pagi

mngndung ni cpt berpeluh panas, nak2 skrg musim panas.. dua2 mmg perlukan..

Kipas. Tp at the same time buka air cond juga kalau cuaca terik dan bahang

B... Sebab sejak pegnant ni. Alahan. Tiba² dpt asthma.. X tahan sejuk💝

Saya suka kalau 2/2 takde haha sbb sy lagi lena tdr tanpa kipas gan icond

A ...sjk2 pregnen kne ddok dlm econ ...alergik bile pns naik gtl2