Komen bila waktu korang gunakan ya😉

Selamat pagi weekend semua😘✨ Berapa kerap korang semua gunakan TAP ni ya?😍 Selalu bukak gunakan ciri apa ya?📱 Jom drop komen bawah👋

Komen bila waktu korang gunakan ya😉
22 Balas

bila ada kesempatan dan kelapangan..kadang ada masa pagi dah gunakan app TAp..kdg tengahhari lepas masak sambung jwb poll atau malam dalam erti kata lain setiap waktu memang akan buka apps TAP😂🤣✌🏻

A, B, C. tiap masa buka. pagi buka untuk baca perkembangan baby. petang jntuk baca knowledge pasal pregnancy. malam, tngok video and answer questions. 🥰

bagi bngun trus buka Tap ni..tgk prkmbngan bby 😊 tgh hri ke ptg smbung lgi buka tAp ni smbung jwb poll tap kumpul poin 😂😂

pantang ada kelapangan mmg akan singgah.. buat masa ni top 3 ciri yg sllu sy guna feed, poll & artikel

Bila2 ada kesempatan. Selalunya pagi, kadang2 tengahari atau malam

setiap kali masa free. hehe jawab2 soalan baca info2

xtentu masa..msa free bru buka

lani waktu anak tidoq😅

kebanyakkan waktu petang

Setiap kali free.