GDM diet control

alhamdulillah..gula terkawal sepanjang pregnant..so xpayalah tiap 2 minggu cek..😇

GDM diet control
4 Balas

tempat saya amik bsp kul 8pagi 10.30pg 12tgh hari 10mlm.. pas cek kul 10 2 mmg xmkn apa..tkt kul 12 nanti naik tinggi..ms thn 2009 8pg 12tgh hari 6ptg 10mlm..yg ni ok la

3y ago

kadang2 sy cek time pg..sbb bgn tido slalu tinggi..alhamdulillah msk trimester ke2 ni normal..

nurse tpt sy bgtau walaupun bacaan ok akan berterusan 2mggu sekali hingga bersalin

3y ago

yeke...kalau sy dktor tgok gula ok cek sebulan skali..kaka sy pn gdm,tp 2 mggu skali kena bt bsp

sye pn first time gdm ni... sbln skali amik darah.. alhamdulillah msih terkawal

3y ago

ubat kg ape tu sis,blh share

tp tetap berterusan smpai bersalin kan?

3y ago

sy smpai 37 weeks je..