Peneman Sepanjang Mengandung

Ada tak yang sama macam saya. Disahkan GDM (tapi on diet control). Perlu cek gula dalam darah every month, empat kali sehari. Jadi ada siap peralatan ni mudah cek di rumah shj. Inform result dengan nurse. Kenangan saya. Dah selamat bersalin June 2020. #1stimemom #babyfirst #firstbaby #gdmdietcontrol #gdm

Peneman Sepanjang Mengandung
2 Balas

sama la sy gdm on diet..check bsp sndri sbln 2x sblm jmp doc..doc kata ad je gdm on diet kne serah diri 38w @ ikot due..pengalaman sy check up 36w check up doc kata kena serah diri 38w sbb smggu sblm check up sy pulun mkn durian (hantu durian) + berat bby naik mendadak 600g dlm msa 2mggu tp bila check up 37w bsp ok bby 3.2kg doc bg plhn nk serah diri 38w @ nk tggu(risiko brt bby mken nek) tp husb plh serah diri n alhamdulillah selamat melahirkn bby boy 3.21kg 38w1d pd 21.6.20

4y ago

Hehe samalah berapa banyak induce dah. Alhamdullillah terima kasih 😍

sama lah saya gdm on diet..pakej dgn ada darah tinggi sekali..mmg beli mesin tuk bsp dgn check tekanan darah sekali senang tak tah ulang alik ke klinik.dah selamat bsalin jugak 3/6

4y ago

ya kena serah diri pada minggu ke 38