Hi mama πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Sapa sini geng dgn kita due date bulan march. Kita 18hb πŸŽ‰ Dah ready ke? πŸ˜πŸ˜‚

Semua keperluan dah siap tinggal nak tunggu tanda2 je. Tak sabar nak bersalin πŸ˜‚ Takut2 tu semua tolak tepi jgn difikirkan mmg akan sakit pun 🀭 Baby bump kalini mmg kuat makan benda manis. Setiap hari mesti ada air manis dlm peti ais. Sirap ais paling suka, bancuh 1 jug simpan bg sejuk πŸ˜‹ Lepastu asyik nak makan aiskrim coklat dgn kek batik je, aiskrim beli yg dlm bekas. Kek batik buat sendiri je 🀭 Kalau tak minum air manis rasa macam takde tenaga πŸ˜‚

Hi mama πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Sapa sini geng dgn kita due date bulan march. Kita 18hb πŸŽ‰ Dah ready ke? πŸ˜πŸ˜‚
67 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya 13/3 tapi sakit perut ada dh tapi Tak tahu la tu tanda2 baby nk keluar or palsu. tunggu keluar lendir or darah baru ingt nk pi hosp. semoga Kita semua dipermudahkn untuk bersalin. mommy and baby selamat.

3y ago

Saya pun macam dah ada contraction kerap dtg 3 minit, 5 minit sekali, sakit pinggang rasa tak selesa macam senggugut. Tp baby mcm menyongsang

VIP Member

kalo mummy x de gdm, x pe.. kalo de, x brape elok dok amalkan makanan/minuman manis setiap masa.. sy pun craving coklat & kek masa preggy ni tp pilih yg x de gula.. kek tu wat sendiri je..

3y ago

Ye sis.. Mandi pun macam tak mandi. Bahang lain macam skrg ni. Tak hujan2

sy pun suka minum manis terutama air jagung.. makan manis2.. kek coklat moist feveret skrg.. org ckp suka manis2 ank girl tp sy scan baby boy.. hehe.. due sy pun bulan march.. 25 march.

3y ago

Sama laa kita sis 🀭 Tp saya okay je dapat baby boy kali keempat. Yg penting baby sihat dan selamat dilahirkan

VIP Member

HAI MUMMY TO BE...BAGI ORG SARAWAK KITA ORG AKAN SEBUT 'MUJUR JOROS' ...BERMAKSUD SEMOGA LANCAR BERSALIN SEPERTI MINYAK...APA BAHASA NEGERI MUM SEMUA...☺️

Hi mom. semoga semuanya berjalan lancar amin... insyaAllah kita 27hb ni. biasa tunggu gaji keluar now tunggu baby keluarπŸ˜‚. #2ndBaby #Babygirl2021

3y ago

aminnn... πŸ’›πŸ’›

Saya 16 mac πŸ’• Sama lah saya pun hari hari nak air manis patu berais je 🀰 Bila tak dapat tu nak menangis sangat rasa πŸ˜‚

3y ago

Dapat air manis sejuk lega tekak πŸ˜‚ Lagi2 musim panas ni nikmat betul heheh

Edd 12/3 ni.... inshaAllah di hkl. 2nd baby hero juga. 1st baby boy czer.. coming soon ni pulak semoga dipermudahkan.. 🀲🀲

3y ago

InshaAllah Semoga dipermudahkan urusan kita melahirkan anak ☺️

Sy nxt wks masuk labour room 8/3 czer. So this wks bnyk appt dgn pakar2. 4/3 swab test 7/3 kena check in dah.. Sngt2 nervous..

3y ago

Semoga dipermudahkan urusan sis 😊 takpe banyakkan doa

sy due date 22/3..smga ibu2 yg menunggu hari dipermudahkan urusan sakit bersalin..dn selamat kedua2 nya Aamiin

Mcm sy mengandungkan anak sulung sy jugak. Suka sgt mkn benda manis. Kemungkinan besar sis akan dpt baby girl😊

3y ago

InshaAllah ada rezeki pasti akan dapat jugak 😊