Air Sirap & Air Sejuk

Hi, ade x mommy2 mase pregnant suka minum air sejuk or suka air sirap? Sebab skrg sy suka minum air sejuk cuckko kat rmh. Kalau dekat ofis, sy minum air suam je . Lagi satu, skrg ni sy suka minum air sirap. Sy bancuh dgn air sejuk 😂 and manis pun mmg x manis lah.. light2 je sekadar rase2.. ade effect tak kat baby ? #firstmom #firstbaby #14weeks3days

4 Balas

insyaallah xde apa2 cuma x dgalakkn minun kerap sgt😅 jgn lupa dptkan sample pampers ibu2 , boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

1y ago

Tq mummy share link ❤️

air kosong sejuk okay je. berais pun okay. yang tak okay minum manis sejuk bergelen-gelen seperti tiada hari esok😝

Okay shj air sejuk, sy air suam xsedap. Sejuk okay pulak. 😁😆 air sirap klau x manis okay shj.

Ok je minum air sejuk, masuk badan tetap temperature dia jd suhu badan. X effect baby pun