??

Hi mommies, nak tanya. Takpa ke kalau ngidam benda manis je? Coklat cadbury,milo kotak, aiskrim. Asyik nak makan tu je. Takot saya manis2 ni.?

1 Balas

Boleh kena kencing manis. Sy kena kencing manis ms pregnant sbb asyik mkn coklat n tealive ms pregnant.. Ms minum air gula 1st time tak kena... 2nd time kena pulak sbb mkn manis tak ingat dunia.

3y ago

saya lak pilih coklat yg x de gula (dark chocolate).. kalo kek coklat lak wat sendiri je sbb kite leh adjust tahap kemanisan yg kita nak.