Tolong angkat ampaian baju yang basah!

Selamat pagi semua🥰 Buat apa pagi ni? Jom kita test sikit peka kita pagi ni😉 Antara banyak-banyak tangga dekat bawah tu🤔 Tangga mana yang betul nak naik atas kutip baju ampaian yang basah tu ya🔍

Tolong angkat ampaian baju yang basah!
57 Balas

F> A> B> E> G> H Bermula tangga yang ada sorang budak perempuan, kemudian dia naik tangga ke atas yang ada tangga F, kemudian dia pergi sebelah kiri yang pintu terbuka, kemudian dia turun tangga A, kemudian dia pergi sebelah kiri yang pintu terbuka, kemudian dia naik tangga B, pastu dia terus naik tangga E, kemudian dia pergi ke sebelah kanan yang pintu terbuka, Kemudian dia naik tangga G, Pastu dia menuju ke pintu sebelah kiri dua kali, Akhir sekali, dia naik tangga H.. Jumpa lah ampaian basah.. 🤗😂 Hehehe

B ke E kemudian msuk ke pintu berdekatan untuk ke G dan last skali msuk ke pintu yg berdekatan pergi ke tangga H dan akhirnye smpai ke destinasi nk di tuju utk angkt baju di ampaian... ani angkat kain d jemuran..hujan dh turun..hehehe😆😆😆😂😂✌

B E G H #TAPSupermoms #TAPactiveusers

budak pempuan, F, A,B,E,G,H

F - A - B - E - G - H

B , E , G , H 😍

A > B > E > G > H

ᴀ ʙ ᴇ ɢ ʜ

B ke E ke G ke H

A, B ,E ,G ,H