Berapa banyak ibu minum air sehari?

Hi selamat tengah hari ibu semua🥰 Dah berapa banyak air ibu minum harini ya?🥛🤰 Tahu tak ibu hamil perlu minum air yang banyak? Tapi tahu tak ibu macam mana cara untuk mengetahui bahawa ibu sudah cukup minum air dalam seharian? Jom ambil nota ini👇 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Berapa banyak ibu minum air sehari?
11 Balas

macam mana kalau xblh langsung minum air masak ? minum je terasa sgt pahit dan akan muntah keluar semula..

ikut berat bdn kot..mine is 3L

sejam segelas

9gelas sehari

8gelas sehari

2000ml

8gelas

1.5Ml

1.5L

2 lt