Suka minum air kelapa sewaktu hamil? Ini istimewanya air kelapa

Selamat tengah hari semua 👋 Siapa dekat sini suka minum air kelapa🥥? Tahu tak banyak khasiat air kelapa ni untuk ibu hamil🤰? Bukan setakat untuk sejukkan tekak sewaktu hari yang panas je tau😍 Jom baca bawah ni okays😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Suka minum air kelapa sewaktu hamil? Ini istimewanya air kelapa
23 Balas

saya mkn ubat kncing manis, darah tinggi, cair darah & tambah darah. Org tua2 kata air kelapa ni 'tawar ubat'.. teringin gak nk minum air kelapa bila dh 36 weeks nnati. boleh ke? 🤔🤔🤔

3y ago

Boleh puan minum selepas dos ubat puan habis😊

Dlu msa mngandung sy mmg amalkn minum air kelapa pd hujung kehamilan.. Air ketuban mmg jernih je.. Bby pun kulit bersihh sgt waktu lahir

sejak preggy ank no 3 xsuke air kelapa..kalau mnum akan muntah..spai la skrg bby da 8bln pon masih xsuke..pdhal dlu fav

trimester 2 boleh ke minum? kwn saya bersalin awal sbb minum air kelapa.saya jadi takot sbb anak pertama.

sy masa 36minggu kmdungan hri2 minum air klpa...mmng dh jd runtin lak rasa...38mnggu dh bersalin😆

bolh.air klpa bgs tuk ibu mgandung.bila msuk trimester 3 ngam mnum bg segar badan.

trimester prtma blh minum air kelapa tk?lgi2 sy ni alahan truk

Suka air kelapa 🙋🏻‍♀️🏝️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

suka sgt hari2 minum...alhamdulillah dh nk masuk 27w skrg ni

saya nak tnya blh ka mnum air kelapa semasa trimester pertama ?

3y ago

Boleh puan tapi dalam kuantiti yang sedikir sahaja.