Excited + Nervous ?

36w3d. Tadi scan baby dah 3.03kg.. Maybe tak accurate tapi bersyukur dia membesar dengan sihat ? barang2 pun dah siap kemas, rasa tak sabarnya nak bersalin.. Harap urusan bersalin nanti dipermudahkan. Amin ❤️ Ada mummy2 kat sini yang due dah dekat ke? Excited ke nervous tu? Hehe

13 Balas

Sama. Sy 36w5d. Scan bby 2.8kg. Ank 2 org sblm ni lahir 2.6kg/38w. Brt xkisah, tpi yg ni rsenya bsr ckit dpd kakak and abgnya. Sbb perut mmg mboyot lain mcm. Mmg tgh xcited nak jmpa baby. Brg smua dh siap. Hritu bby dh start mgeras, smpai ke pinggang. Tpi cuma contraction palsu😅hrp dia klua 37w ke ats sbb dh btul2 matang.

Aamiin.. smoga segalanya dipermudahkan bersalin dan selamat keduanya. Saya pun sama dgn sis. Tp barang tak siap kemas lagi. Perasaan tu nervous, takut pun ada. Apa2pun kita kne ready lahirkan zuriat.

Wah bestnye due dh dekt...smoga sis slmat mlhirkn ank sis, sya pnye due hujng bulan depn...lmbt lgi, tu pon dh ase excited sgt 🤭🤭 xsabo nk jmpe bby gak...

sy pun dh 36w3d..tp next week baru scan baby..excited nak jmpe baby plus nervous sbb kalini semua kena buat sendiri tanpa bantuan suami di wad 🥰🥰

Sye da 36w6d .berat baby 3.27kg . Perut da start mngeras² . Hrap kita semua dpermudahkn urusan untk brsalin

Sy bru blik dr scan bby td. 36weeks 5day.. Bby 2.3kg ja.. Rasa mcm kecik tp doktor kta ok ja bby.

4y ago

Doktor pon kta mcm tu.. "Bby u kecik, ok la nt u xsakit sgt." smbil ketawa..

Masih menunggu tanda2 untuk bersalin due dite 14/7 takutnya

Aamiin.. semoga selamat & dipermudahkan segalanya sis

Sy scan bby dah 3.5kg. 36w5days 16/7/20 serah dri..

4y ago

Besar ye bby sis. Moga slmt mlahirkn bby yg sihat. Aamiin.

Amin . Smoga dpermudahkan sis .