Sedih sangat lepas kehilangan anak pertama tahun lalu dan tahun ni di bgi rezeki lgi☺️

Saya harap saya mengandung sbb dah 3 kali test ttp samar² garis dia tdk terang😌

Sedih sangat lepas kehilangan anak pertama tahun lalu dan tahun ni di bgi rezeki lgi☺️
1 Balas

:) ❤️ tahniah sis. Check lagi seminggu. Kepekatan mgkin akan bertambah.

4y ago

Tak nak dah sbb takut kecewa nnti mau pgi klinik satu kali scan baru puas hati😄