UPT samar positif hamil ke ?

hello mommy sekalian, sy ttc dah 3 tahun , tak pernah dapat garis samar apalagi 2 garis . nk tanya macam ni dah positif ke ? msuk hari ni dah sminggu lewat period , start test upt 17/12 sangat samar , test 18-20/12 tiba2 takde garis dah , then smlm test ada lg and terang sikit samarny berbanding first test . perlu ke saya ke doktor atau tunggu lagi ?

UPT samar positif hamil ke ?
6 Balas

Maaf puan, nmpk mcm evap line. Klu result keluar within 5-10mins mungkin masih awal lg, tp klu keluar line tu lebih dr tu, boleh jd evap line sahaja. Apa2 pun saya doakan puan ada rezeki utk dpt zuriat 🤗

1y ago

baik . trima kasih ye ❤️

sama saya pon 3 bulan tak datang haid saya cek ada 2 garisan tapi Samar..cik klnik tak Dak pulak

1y ago

hrp dipermudahkan urusan kita nak dpt 2 garis yg terang . kdg fedup sgt da . 🥺

tggu lg smggu. if masih samar, trus je pergi scan. at least awak x risau plus dah lama ttc kan.

1y ago

baik , trima kasih ye

masih samar lagi tu, takpe sis tunggu lagi 1-2 minggu and test semula

1y ago

baik sis . trima kasih ❤️

Cuba try pregnancy test Jenama lain pulak nti heheh

1y ago

ok sis . sy tgu sminggu dua dan test lg . trima kasih ye ❤️

xnampak line