Pejuang 2 Garis. Tapi masih samar selepas 4 kali buat UPT menggunakan brand yg berbeza.

Hello kpd yg berpengalaman,kalau garis mcm dlm pregnancy test tu +ve or -ve ye? Dlm beberapa saat terus naik kat T line tu just tak terang sangat lah.. dh bermacam brand pregnant test sy beli. Memang akan tunjuk sama mcm tu. Samar T Line. Ni beli yg paling mur kat pharmacy pun sama samar😅. Yg ni lagi jelas dr Midstream. CB DIGITAL je belum try sbb nak tunggu line terang benderang.last period 28/3/2023. #pleasehelp #ttc5yrs #pejuang2garis

Pejuang 2 Garis. Tapi masih samar selepas 4 kali buat UPT menggunakan brand yg berbeza.
2 Balas

inn shaa allah, +ve tu awak walaupon samar2. awak boleh repeat test selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. upt awak akan makin terang☺️. selagi awak xde spotting or bleeding inn shaa allah kandungan awak baik2 sahaja. consume asid folid sampai awak buka buku pink

1y ago

most wc awak☺️🌻

kalau u baca dkt instruction tu, dh tunjuk even samar pon kira pregnant janji baca dlm 10 to 15minutes. boleh try balik upt next week. sbb hormon hcg meningkat every 48hours. nnti line akn makin jelas and terang.