Mommy breastfeeding nak mkn maggi

Teringin nak makan maggi malam2 ni, baby dah nak masuk 5bulan, direct bf. Boleh ke mommy nk mkn maggi? Ada effect apa2 kt baby x? First time mom. Jgn kecam. Saya tanya dulu, xmakan lagi. 🥹

3 Balas

kenapa tak boleh mkn? mkn je la. kecuali awak ada alergik dgn maggi je yg xboleh mkn. cumanya maggi ni tak berkhasiat itu je. dn makan berpada2 je. jgn la awak makan smpi xde hari esok😅. kalau lagi rajin olah maggi tu jadi resepi awak sendiri. sy masa pregnant ada mkn maggi. dh bersalin pon ada je makan maggi. baby susu bdn. alhamdulillah, xde pape pon awak.

makan je yg penting bukan hari²

Makan je