Makan..

Pregnant 4bulan tekak teringin sgt nak mkn maggi ketam, bgtahu husband dia dah x kasi mkn maggi, suruh mkn benda lain.. dah mkn benda lain pun teringat ingat lagi nak mkn maggi ketam..?

13 Balas

suami mcm ni bole buat gadohh..hehe..sori gurau je..tp yela tuan punya badan nak mkn sukahatilah..org mengandung boleh mkn semua tp sikit..buat lps teringin..kita bkn budak2 nak halang2, please respect us ok! tegas sikit sis biar terbeliak mata dia ahahaha

Suami Saya klau Saya tringin nk Mkn pulak Dia xlarang Dia siap bawak p cari lagi.. Bru ja haritu tringin nk Mkn Maggie tomyam Saya makan ja tpi brpada² LA jgn Mkn xingat Dunia pulak😀😀

boleh setakat rasa hilang kn gidam.... nanti anak lahir melele air liur masa tu jgn menyesal... nanti salin baju 5++ helai sehari... kesian kat anak...

sy slalu klu bnda sy nak tp suami xbg...sy mkn curi2 time dia keja...pastu buang bukti cpt2...tp jgnla mkn slalu...skdr lps teringin je

4y ago

Sama la kita sis🤭, ye betul Jgn makn selalu je, sekadar nak hilangkan ngidam tu ja

sy mkn jugak..sbb nk sgt rasa..before pregnant xde pn nak..tp husbnd buat kn cair je n sy mkn 2 3 suap je..jd la lps kn tekak..

sy pn sama..teringin sngt nk mkn..tp suami bg makn sikut ja untuk hilang rasa teringin tu...klau boleh jgn mkn selalu..

Mkn jela sis amik rs je...pujuk la husband ckp amik rs sesudu 2 je pn jd la, asal lps teringin tu.

makan je.. sbnrnya xde pantang larang pun makan ni.. cuma berpada pada je.. doktor ckp cmtu

Sy mkn jer dh teringin..tp xblh kerap sgt🤗

Boleh je sis nak makan cuma jangan selalu

4y ago

Pahammmm. Sy sampai skrg nak laksa tak dapat2. Entah ape dia risaukan 🤣