UPT mana satu pilihan mommies?

Dulu min pernah cuba yang digital punya tau, tapi macam salah cara guna je😅😂 Lepastu min guna strip je senang 😆 Mommies suka yang mana satu? Cuba kongsikan di ruangan komen jom!🥰😍

UPT mana satu pilihan mommies?
554 Balas

kalau test sy nampak 2line tapi yg 1 tu nampak sama2 je skit je nmpak line kira mcm mna ?sy test pgi xnampak 2line sy buang lps ptg sy nk tnjuk dgn somi tgk ad 2line nmpak sama2 je..

3y ago

saya pun mcm ni mula2 . ptg saya test naik jugak 2 line .

masa 1st preggy excited beli digital, sudahnya doc kata membazir plus lama² dia terpadam. 2nd baby, beli strip saja. murah² ja beli bundle. boleh simpan memori lama². 🥰

yg biasa² aje.. digital mahal sgt.. tk mampu nk beli, tp slalu nye beli dkt shopee.. alhamdulillah klu test time pregnant, memg pregnant pun, tetap dpt double line

Suka Strip lagi..sbb xnak hampa kalau beli yg mahal2..satgi beli Mahal, results hampa + sedih sbb Mahal..kalau beli results positive berbaloi la..

Sy guna dip & tell masa mula2 sbb tau yg tu accurate tepatt. Lepas dh double line cek lg dgn digital clear blue.. terus tau bape weeks 🥰

masa 1st pregnancy guna dua². then doc kata sama je, cuma membazir. 2nd pregnancy ni pakai strip je. murah borong kat shopee 😆

Dua2. Tapi masa awal2 nk cek saya guna stripe. Sebab kalau negetif guna digital mcm membazir. Hihi. Repeat baru saya guna digital

3y ago

sameee 😎

both.. huhu.. beli strip byk2.. hari2 test.. bila nmpk ade line.. terus pakai clearblue digital utk tgk da berapa minggu..

Try guna clearblue haritu, tapi bateri tahan sehari ja,lepastu result test hilang 😂 so prefer guna yang strip 🤭

1st pregnant guna yg cassette drip urin tu... 2nd ni...guna cassette jgk n digital pnya tu sbb konon nk confirm🤭