Tak nampak kantung

Hi momies, nak tanya. Normal ke kalau tak nampak kantung lagi withing 4-5 weeks? ☹️

15 Balas

normal sis. saya haritu 6weeks nampak kantung saja....abb baby kecik lagi 4weeks. lepas tu tawakal j, makan buah2 n folic acid. Alhamdulillah, masuk 10weeks trus pgi kk bukak buku pink n scan nampak baby.

Normal. Jgn sedih dan stress. Via TVS baru npak kantung awak tu. Tu pun kecik sangat. InshaAllah 6-8minggu akan nampak kantung..

2y ago

Sis nyda macam mana!?saya pun doktor cakap macam ni juga

Mcm Saya aritu scan 4 minggu msh tk nmpk kantung lg .. scan 10 minggu baru nampak kantung baby

4 5 weeks masih tlalu awl sis..try repeat lg 3 mggu ya..doa baik² semoga urusan sis dipermudahkan 😄

Tengok orang kot sis. Saya 3w++ dah nmpk kantung. Tpi kecik sangat2. Bile scan 6w bru nmpak kantung jelas.

4y ago

boleh tahu saiz kantung first scan tu brapa cm?

normal sis masih awal lagi sya dulu nampak kantung baby pun scan masa 12weeks 😊

10mo ago

updateee

Awal lg tu sis baru lg.. Jgn risau.. Nanti scan balik kandungan 7 or 8 weeks..

Awal sgt sis. Tggu 7 weeks ke atas insyaAllah nmpk

Awal sangat nk nampak kantung . Tunggu usia 6-8 weeks ya 💕

4y ago

baik sis, huhu. Anak sulong. takde pengalaman lagi

Normal tunggu 6 atau 7 weeks bru nmpk kantung