TAK NAMPAK KANTUNG 4 MINGGU LEBIH

nak tanya normal ke kalau scan 4 minggu lebih tak nampak apa apa , sebab biasanya 4 minggu akan nampak kantung , ini tidak nampak normal atau pun tak ? mohon penjelasan #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

5 Balas

normal wakk .. rileks taw jgn trlalu fikirkan , akan ganggu emosi nanti x elok utk kandungan.. keep positive je taw .. awal lagi mmg xnmpak , nk betul2 nampak tunggu nanti 7/8 weeks 🫶🏻 takecare ok loveyou

normal sis..saya scan 5w pun belom nampak apa² lagi..doktor suruh datang lagi dlm 2w..

rasanya normal sis, sbb tak silap nak jelas time 6w++ tuh.

norml