36 WEEKS 5 DAYS

Hi mommies ♥️ doakan saya cepat bersalin ye ? nurse kata kepala baby betul² kat bawah dah ☺️ saya harap sangat dapat bersalin awal dalam 37 minggu atau 38 minggu ? sebab saya dah tak sabar nak jumpa anak yang saya kandungkan selama ni ?? lebih² lagi ni anak pertama ? excited sesangat ♥️ doakan saya dipermudahkan segala urusan ye ??

2 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan puan. Macam mana keadaan puan dan bayi puan dalam sekarang ni ya? Diharap puan dan bayi puan dalam keadaan sihat sentiasa amin 🥰