36 weeks ??

Saya dah 36weeks pregnant..Dah ada tanda² mahu bersalin..minta semua doakan semoga segala urusan saya nanti dipermudahkan ye mommies semua ..?

30 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Bestnye dh ad tanda2 nk bersalin...sy ni xthla bl dh msk 38w dh blm lg ad tanda2...nk kt xbyk gerak,aktif je bt kj rmh n senaman bagai,smpaikan jiran tya kita xpenat ke tgk asyik bt kj je...haiyaa kita ni bt kj nk srh senang bersalin nti

2y ago

sma la ank p1 dlu sy xda tanda 37w 5d kena induce sbb mslah tekanan darah.. yg skrg sy mst bsalin sblm 39w kalo x ckup tmpoh doc bg 39w mst induce lg utk ank k2 ni..sbb msalah berat baby besar d dlm 😣

smoga dpermudahkan urusan sis, best nya 36w da ada tanda2 sy 38w blum ada tanda lg.. 😅 x sbr nk jmpa baby.. huhu..

2y ago

semoga urusan sis pun dipermudahkan..ya dah ada tanda..nervous plak walaupn ni anak kdua..hehe

sy pon skg preggy 36w 😊harapnya xkluo mggu ni la 😅 btw,semoga dpermudahkan urusan bersalin sis

Moga dipermudahkan bersalin sis.. doakan saya jgak.. meniti hari.. skrg 35 mggu

Semoga urusan bersalin sis dipermudahkan..dan semoga sis dan baby selamat

2y ago

Dah bersalin ker ?

VIP Member

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin🤲🏻💕

Syukur 🤲 Doakan sy ye dah 38w, tanda2 ketara tu blm ada lg.

Semoga dipermudahkan segala urusan sis bersalin, aamiin..

Semoga dipermudahkan... Dh ade tanda² cmna sis?

Smoga dipermudhkn... ..saya bersalin 36w 4d...