nak tahu jantina baby

hai mommies . sy dah 28weeks pregnant tp still baby nda bgi nampak gender dia ? payah kita mencari baju ? ada tips mau tau gender baby ka ? tq?

6 Balas

Awak mengidam apa ms 1st tri?? Sbb sy tahu jantina ank berdsrkn apa yg sy mgidam

4y ago

Klu mgidam mkn daging je,bb girl maknanya klu mknn seafood trutama ikan mmg tak msuk,mkn je muntah ,npk ikan pun nak muntah,geli semcm.. begitu juga sebaliknya..klu mkn ikan je,bb boy sbb npk daging trus dtg morning sickness jd spjg 1@2tri mmg ikan je lauk utama