baby gender

saya dah 29 weeks but still taktau gender baby, berapa kali scan baby taknak tunjuk. geram je nampak baju baju baby yang comel comel. tapi tulah, tatau gender diaa. haih laa baby ??

2 Balas

Sis dh cuba buat 2d detail scan? Biasanya 2d detail scan boleh nmpk gender lbih teliti

5y ago

Good².. Moga dpt rezeki tgk gender baby. Next appoinment sy pun nak cuba utk 4d/5d/6d. Tgk mne yg ade promosi dri klinik huhu. Nk simpan gmbar anak sbagai kenangan

Kebiasaan nya baby girl... tapi Allah yg Maha Besar♥️

5y ago

Alhamdulillah saya buat 4D scan tadi, nampak jelas baby boy. 😁😊 taksabar nak tunggu diaa keluar