GENDER BABY BOY OR GIRL?

Hi mommies, nak tanya scan ni sure ke nampak baby boy ya? Sy baru buat detail scan semalam. Nak make sure utk mommies yg dah ada experience since ni my first baby. Is it really pistol? 😅 takut je beli baju boy then keluar nanti girl, tapi sy beli jg baju unisex before tau gender dia. TQ in advance! #pleasehelp #1stimemom #firstbaby #boyorgirl

GENDER BABY BOY OR GIRL?
6 Balas

Saya dulu tak minat nak tahu jantina haha. Anak first dgn second yang otw ni tak scan pun jantina. Baju2 newborn neutral yang ke arah boy ada yang ke arah girl pun ada. Newborn ni baby semua nampak sama je. Nanti bila dah sebulan boleh la beli baju2 ikut jantina. Beli baju 3 bulan ke atas. Don't worry be happy. hehe.

tak pasti sbb saya punya nampak sebegini.

3mo ago

Rasanya boy ni

klu mc nie mmg boy ke??.. 😆

boy ni nampak jelas pistol 😁

1y ago

Btl sis. Anak sy keluar boy. Alhamdulillah dh 1y3m ☺️

boy

3y ago

yee nampak pistol tuuu lauu girl ad 3line hehehhehe

boy

1y ago

Haah alhamdulillah mmg boy. Now baby dah 1y3m 🤭