nak tahu jantina baby

hai mommies . sy dah 28weeks pregnant tp still baby nda bgi nampak gender dia ? payah kita mencari baju ? ada tips mau tau gender baby ka ? tq?

6 Balas

Sye 30 week plus plus baru confirm gender sbb asyik menyorok. Tapi instinct cakap girl. X berani jugak beli baju die. So be safe amik je color natural tapi still terbeli bunga bunga jugak. Tapi instinct mmg kuat ckp girl ari tu. Betul betul keluar girl.

Sis blh try ksh bgn dia masa scan bap sy hri tuh bby x bgi nmpk last2 dia ksh nmpk jgk

Sama laa , dah 28weeks ni tak tau lagi gender baby , barang pun tk banyak beli. 😂

Awak mengidam apa ms 1st tri?? Sbb sy tahu jantina ank berdsrkn apa yg sy mgidam

4y ago

Klu mgidam mkn daging je,bb girl maknanya klu mknn seafood trutama ikan mmg tak msuk,mkn je muntah ,npk ikan pun nak muntah,geli semcm.. begitu juga sebaliknya..klu mkn ikan je,bb boy sbb npk daging trus dtg morning sickness jd spjg 1@2tri mmg ikan je lauk utama

Takpe beli je warna unisex , boy girl boleh pakai 😊

Buat details scan sis.