Baby gender

Hello. Ibu2...korang dah tau ke gender c baby? Baby sy baru 24 weeks, If sy pegi scan gender baby boleh nampak x yerr?? Weeks brapa yer gender baby kelihatan. Nak beli baju baby 😄

3 Balas

Boleh buat dah sis, saya buat haritu waktu 21 weeks, alhamdulillah baby tunjuk gender dia🌹waktu 24 weeks ni sesuai sangat kalau sis nak buat details scan and 5D. Buat kat swasta lebih elok dan jelas 👍🏻

Lepas 16 minggu dah boleh check gender. Yang bagus katanya 18 ke 24 minggu. Kalau scan lambat2 sangat takut susah nak tengok sebab baby dah besar

19 weeks and above nampak dah gender baby if baby tak sorok 😅 try lah detailed scan 👍🏻